diplomski rad
Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:800475

Blažević, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Blažević, I. (2022). Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475

Blažević, Ivana. "Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475

Blažević, Ivana. "Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475

Blažević, I. (2022). 'Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475

Blažević I. Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475

I. Blažević, "Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475