Naslov (hrvatski) | 'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina' |
Autor | Dubravka Škevin MBZ: 206236 |
Autorova ustanova | Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo) (Laboratorij za tehnologiju ulja i masti) |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija Inženjerstvo |
Jezik | hrvatski |
Vrsta publikacije | Plan upravljanja istraživačkim podacima |
URN:NBN | urn:nbn:hr:159:338229 |
Datum nastajanja | 2023 |
Projekt | Šifra: IP-2020-02-7553 Naziv: Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina Naziv: Influence of innovative technologies on nutritive value, sensory properties and oxidative stability of virgin olive oils from Croatian autochthonous olive varieties Kratica: CROInEVVO Voditelj: Dubravka Škevin Pravna nadležnost: Hrvatska Financijer: HRZZ Linija financiranja: IP |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2023-04-14 17:06:22 |