Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih molekula ploda pasjeg trna
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:355692
Marić, Antea
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Marić, A. (2022). Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih molekula ploda pasjeg trna (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355692
Marić, Antea. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih molekula ploda pasjeg trna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355692
Marić, Antea. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih molekula ploda pasjeg trna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355692
Marić, A. (2022). 'Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih molekula ploda pasjeg trna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355692
Marić A. Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih molekula ploda pasjeg trna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355692
A. Marić, "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija bioaktivnih molekula ploda pasjeg trna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355692