Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Cegledi, E. (2023). Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894962
Cegledi, Ena. "Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894962
Cegledi, Ena. "Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894962
Cegledi, E. (2023). 'Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894962
Cegledi E. Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894962
E. Cegledi, "Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894962