završni rad
Usporedba izravnih i neizravnih metoda za određivanje broja živih mikroorganizama
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:410408

Teskera, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Teskera, N. (2022). Usporedba izravnih i neizravnih metoda za određivanje broja živih mikroorganizama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410408

Teskera, Nikolina. "Usporedba izravnih i neizravnih metoda za određivanje broja živih mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410408

Teskera, Nikolina. "Usporedba izravnih i neizravnih metoda za određivanje broja živih mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410408

Teskera, N. (2022). 'Usporedba izravnih i neizravnih metoda za određivanje broja živih mikroorganizama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410408

Teskera N. Usporedba izravnih i neizravnih metoda za određivanje broja živih mikroorganizama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410408

N. Teskera, "Usporedba izravnih i neizravnih metoda za određivanje broja živih mikroorganizama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410408