završni rad
Usporedba unosa nitrata kod vegetarijanaca i svejeda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:477133

Valentić, Dorotea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Valentić, D. (2022). Usporedba unosa nitrata kod vegetarijanaca i svejeda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477133

Valentić, Dorotea. "Usporedba unosa nitrata kod vegetarijanaca i svejeda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477133

Valentić, Dorotea. "Usporedba unosa nitrata kod vegetarijanaca i svejeda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477133

Valentić, D. (2022). 'Usporedba unosa nitrata kod vegetarijanaca i svejeda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477133

Valentić D. Usporedba unosa nitrata kod vegetarijanaca i svejeda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477133

D. Valentić, "Usporedba unosa nitrata kod vegetarijanaca i svejeda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477133