završni rad
Količina, kvaliteta i vrsta proteina u prehrani bodybuildera
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:216901

Jugović, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Jugović, F. (2022). Količina, kvaliteta i vrsta proteina u prehrani bodybuildera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216901

Jugović, Filip. "Količina, kvaliteta i vrsta proteina u prehrani bodybuildera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216901

Jugović, Filip. "Količina, kvaliteta i vrsta proteina u prehrani bodybuildera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216901

Jugović, F. (2022). 'Količina, kvaliteta i vrsta proteina u prehrani bodybuildera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216901

Jugović F. Količina, kvaliteta i vrsta proteina u prehrani bodybuildera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216901

F. Jugović, "Količina, kvaliteta i vrsta proteina u prehrani bodybuildera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:216901