završni rad
Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022.
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:750646

Telebar, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Telebar, I. (2023). Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750646

Telebar, Ivana. "Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750646

Telebar, Ivana. "Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750646

Telebar, I. (2023). 'Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750646

Telebar I. Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750646

I. Telebar, "Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750646