Osjetljivost probiotičkih bakterija mliječne kiseline na antibiotike
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:750780
Šantak, Manuela
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Šantak, M. (2014). Osjetljivost probiotičkih bakterija mliječne kiseline na antibiotike (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750780
Šantak, Manuela. "Osjetljivost probiotičkih bakterija mliječne kiseline na antibiotike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750780
Šantak, Manuela. "Osjetljivost probiotičkih bakterija mliječne kiseline na antibiotike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750780
Šantak, M. (2014). 'Osjetljivost probiotičkih bakterija mliječne kiseline na antibiotike', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750780
Šantak M. Osjetljivost probiotičkih bakterija mliječne kiseline na antibiotike [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750780
M. Šantak, "Osjetljivost probiotičkih bakterija mliječne kiseline na antibiotike", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750780