završni rad
Korištenje genetički modificiranih mikroorganizama za proizvodnju enzima u prehrambenoj industriji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:305835

Kožul, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kožul, M. (2023). Korištenje genetički modificiranih mikroorganizama za proizvodnju enzima u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305835

Kožul, Martina. "Korištenje genetički modificiranih mikroorganizama za proizvodnju enzima u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305835

Kožul, Martina. "Korištenje genetički modificiranih mikroorganizama za proizvodnju enzima u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305835

Kožul, M. (2023). 'Korištenje genetički modificiranih mikroorganizama za proizvodnju enzima u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305835

Kožul M. Korištenje genetički modificiranih mikroorganizama za proizvodnju enzima u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305835

M. Kožul, "Korištenje genetički modificiranih mikroorganizama za proizvodnju enzima u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305835