diplomski rad
Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:487703

Knežević, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za pakiranje hrane

Citirajte ovaj rad

Knežević, I. (2022). Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703

Knežević, Ivona. "Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703

Knežević, Ivona. "Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703

Knežević, I. (2022). 'Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703

Knežević I. Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 08.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703

I. Knežević, "Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703