diplomski rad
Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu badema i proizvodnju obogaćenog bademovog napitka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:420214

Skendrović, Hanna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za tehnološko projektiranje

Citirajte ovaj rad

Skendrović, H. (2022). Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu badema i proizvodnju obogaćenog bademovog napitka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420214

Skendrović, Hanna. "Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu badema i proizvodnju obogaćenog bademovog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420214

Skendrović, Hanna. "Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu badema i proizvodnju obogaćenog bademovog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420214

Skendrović, H. (2022). 'Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu badema i proizvodnju obogaćenog bademovog napitka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420214

Skendrović H. Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu badema i proizvodnju obogaćenog bademovog napitka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420214

H. Skendrović, "Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu badema i proizvodnju obogaćenog bademovog napitka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420214