prikaz prve stranice dokumenta Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:827410

Dobrotić, Dominik
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju

Citirajte ovaj rad

Dobrotić, D. (2022). Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827410

Dobrotić, Dominik. "Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827410

Dobrotić, Dominik. "Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827410

Dobrotić, D. (2022). 'Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827410

Dobrotić D. Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 19.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827410

D. Dobrotić, "Characterisation of filamentous fungi isolated from noble rotten grape berries", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827410