diplomski rad
Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:689132

Bošnjak, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Bošnjak, I. (2023). Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132

Bošnjak, Ivana. "Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132

Bošnjak, Ivana. "Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132

Bošnjak, I. (2023). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132

Bošnjak I. Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132

I. Bošnjak, "Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132