diplomski rad
Analiza sastava bioaktivnih peptida uslijed enzimske aktivnosti Lactococcus lactis ZGBP5-51 primjenom spektrometrije masa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:801534

Zovko, Ljiljana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Zovko, Lj. (2023). Analiza sastava bioaktivnih peptida uslijed enzimske aktivnosti Lactococcus lactis ZGBP5-51 primjenom spektrometrije masa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801534

Zovko, Ljiljana. "Analiza sastava bioaktivnih peptida uslijed enzimske aktivnosti Lactococcus lactis ZGBP5-51 primjenom spektrometrije masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801534

Zovko, Ljiljana. "Analiza sastava bioaktivnih peptida uslijed enzimske aktivnosti Lactococcus lactis ZGBP5-51 primjenom spektrometrije masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801534

Zovko, Lj. (2023). 'Analiza sastava bioaktivnih peptida uslijed enzimske aktivnosti Lactococcus lactis ZGBP5-51 primjenom spektrometrije masa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801534

Zovko Lj. Analiza sastava bioaktivnih peptida uslijed enzimske aktivnosti Lactococcus lactis ZGBP5-51 primjenom spektrometrije masa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801534

Lj. Zovko, "Analiza sastava bioaktivnih peptida uslijed enzimske aktivnosti Lactococcus lactis ZGBP5-51 primjenom spektrometrije masa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801534