prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:030544

Šeparović, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Šeparović, J. (2023). Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:030544

Šeparović, Jelena. "Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:030544

Šeparović, Jelena. "Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:030544

Šeparović, J. (2023). 'Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:030544

Šeparović J. Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 28.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:030544

J. Šeparović, "Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:030544