diplomski rad
Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:029987

Marinović, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Marinović, I. (2023). Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:029987

Marinović, Iva. "Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:029987

Marinović, Iva. "Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:029987

Marinović, I. (2023). 'Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:029987

Marinović I. Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:029987

I. Marinović, "Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:029987