diplomski rad
Određivanje udjela proteina u deklariranim visokoproteinskim proizvodima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:569394

Ligutić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Ligutić, P. (2023). Određivanje udjela proteina u deklariranim visokoproteinskim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569394

Ligutić, Petra. "Određivanje udjela proteina u deklariranim visokoproteinskim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569394

Ligutić, Petra. "Određivanje udjela proteina u deklariranim visokoproteinskim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569394

Ligutić, P. (2023). 'Određivanje udjela proteina u deklariranim visokoproteinskim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569394

Ligutić P. Određivanje udjela proteina u deklariranim visokoproteinskim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 11.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569394

P. Ligutić, "Određivanje udjela proteina u deklariranim visokoproteinskim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569394