Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:756611
Burić, Branimir
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Burić, B. (2023). Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611
Burić, Branimir. "Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611
Burić, Branimir. "Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611
Burić, B. (2023). 'Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611
Burić B. Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611
B. Burić, "Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611