diplomski rad
Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:856946

Jambrović, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Jambrović, M. (2023). Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856946

Jambrović, Maja. "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856946

Jambrović, Maja. "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856946

Jambrović, M. (2023). 'Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856946

Jambrović M. Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856946

M. Jambrović, "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856946