diplomski rad
Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:917000

Lenard, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za pakiranje hrane

Citirajte ovaj rad

Lenard, I. (2023). Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000

Lenard, Ivan. "Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000

Lenard, Ivan. "Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000

Lenard, I. (2023). 'Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000

Lenard I. Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 28.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000

I. Lenard, "Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917000