završni rad
Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:055754

Hanžek, Magdalena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Hanžek, M. (2024). Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754

Hanžek, Magdalena. "Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754

Hanžek, Magdalena. "Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754

Hanžek, M. (2024). 'Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754

Hanžek M. Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754

M. Hanžek, "Utjecaj organskih kiselina na ekstrakciju pektina iz kore naranče", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055754