završni rad
Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:813450

Habuš, Ena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Habuš, E. (2024). Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš, Ena. "Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš, Ena. "Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš, E. (2024). 'Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš E. Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

E. Habuš, "Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450