Optimiranje ultrazvukom potpomognute ekstrakcije polifenolnih spojeva iz lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:260133
Didović, Iva
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Didović, I. (2024). Optimiranje ultrazvukom potpomognute ekstrakcije polifenolnih spojeva iz lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260133
Didović, Iva. "Optimiranje ultrazvukom potpomognute ekstrakcije polifenolnih spojeva iz lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260133
Didović, Iva. "Optimiranje ultrazvukom potpomognute ekstrakcije polifenolnih spojeva iz lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260133
Didović, I. (2024). 'Optimiranje ultrazvukom potpomognute ekstrakcije polifenolnih spojeva iz lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260133
Didović I. Optimiranje ultrazvukom potpomognute ekstrakcije polifenolnih spojeva iz lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260133
I. Didović, "Optimiranje ultrazvukom potpomognute ekstrakcije polifenolnih spojeva iz lista crnog ribiza (Ribes nigrum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260133