Radalj, I. (2024). Dielektrična svojstva hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:595992
Radalj, Iva. "Dielektrična svojstva hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:595992
Radalj, Iva. "Dielektrična svojstva hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:595992
Radalj, I. (2024). 'Dielektrična svojstva hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:595992
Radalj I. Dielektrična svojstva hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:595992
I. Radalj, "Dielektrična svojstva hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:595992