Peteh, M. (2024). Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929
Peteh, Maria. "Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929
Peteh, Maria. "Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929
Peteh, M. (2024). 'Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929
Peteh M. Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929
M. Peteh, "Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929