završni rad
Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:952623

Mataga, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Mataga, L. (2024). Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga, Lucija. "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga, Lucija. "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga, L. (2024). 'Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga L. Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

L. Mataga, "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623