Mršić, H. (2024). Potencijal nusproizvoda iz prerade voća u razvoju funkcionalne hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580056
Mršić, Helena. "Potencijal nusproizvoda iz prerade voća u razvoju funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580056
Mršić, Helena. "Potencijal nusproizvoda iz prerade voća u razvoju funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580056
Mršić, H. (2024). 'Potencijal nusproizvoda iz prerade voća u razvoju funkcionalne hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580056
Mršić H. Potencijal nusproizvoda iz prerade voća u razvoju funkcionalne hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 17.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580056
H. Mršić, "Potencijal nusproizvoda iz prerade voća u razvoju funkcionalne hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580056