prikaz prve stranice dokumenta Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja
Rad dostupan nakon 2025-12-31
diplomski rad
Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:842774

Račić, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Račić, N. (2024). Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić, Nikolina. "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić, Nikolina. "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić, N. (2024). 'Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić N. Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

N. Račić, "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774