diplomski rad
Bioaktivni sastav i antioksidacijski kapacitet Kombucha napitaka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:851035

Gašpar, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Gašpar, D. (2024). Bioaktivni sastav i antioksidacijski kapacitet Kombucha napitaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:851035

Gašpar, Darija. "Bioaktivni sastav i antioksidacijski kapacitet Kombucha napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:851035

Gašpar, Darija. "Bioaktivni sastav i antioksidacijski kapacitet Kombucha napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:851035

Gašpar, D. (2024). 'Bioaktivni sastav i antioksidacijski kapacitet Kombucha napitaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:851035

Gašpar D. Bioaktivni sastav i antioksidacijski kapacitet Kombucha napitaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:851035

D. Gašpar, "Bioaktivni sastav i antioksidacijski kapacitet Kombucha napitaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:851035