prikaz prve stranice dokumenta Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:919820

Filipović-Grčić, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Filipović Grčić, A. M. (2014). Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820

Filipović Grčić, Ana Marija. "Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820

Filipović Grčić, Ana Marija. "Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820

Filipović Grčić, A. M. (2014). 'Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820

Filipović Grčić AM. Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820

A. M. Filipović Grčić, "Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820