prikaz prve stranice dokumenta Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Pogačić, A. M. (2014). Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, A. M. (2014). 'Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić AM. Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

A. M. Pogačić, "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918