prikaz prve stranice dokumenta Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:385722

Raspović, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Raspović, I. (2015). Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385722

Raspović, Ivana. "Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385722

Raspović, Ivana. "Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385722

Raspović, I. (2015). 'Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385722

Raspović I. Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385722

I. Raspović, "Udio masti i sastav masnih kiselina Dalmatinskog i Istarskog pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385722