Repac, I. (2013). Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973
Repac, Iva. "Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973
Repac, Iva. "Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973
Repac, I. (2013). 'Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973
Repac I. Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973
I. Repac, "Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973