završni rad
Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:679416

Buntić, Blaženka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Buntić, B. (2016). Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416

Buntić, Blaženka. "Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416

Buntić, Blaženka. "Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416

Buntić, B. (2016). 'Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416

Buntić B. Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416

B. Buntić, "Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416