prikaz prve stranice dokumenta Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans"  margarina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans" margarina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:819250

Mojzeš, Tamara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Mojzeš, T. (2013). Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans" margarina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819250

Mojzeš, Tamara. "Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans" margarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819250

Mojzeš, Tamara. "Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans" margarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819250

Mojzeš, T. (2013). 'Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans" margarina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819250

Mojzeš T. Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans" margarina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819250

T. Mojzeš, "Odabir mješavina masti za proizvodnju "0-trans" margarina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819250