prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:849167

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Andlar, M. (2013). Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849167

Andlar, Martina. "Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849167

Andlar, Martina. "Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849167

Andlar, M. (2013). 'Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849167

Andlar M. Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849167

M. Andlar, "Utjecaj dodatka hidrolizata proteina na rast stanične linije Channel Catfish Ovary (CCO) u mediju bez seruma", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849167