završni rad
Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:119019

Keškić, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Keškić, M. (2016). Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119019

Keškić, Marta. "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119019

Keškić, Marta. "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119019

Keškić, M. (2016). 'Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119019

Keškić M. Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119019

M. Keškić, "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119019