Adanić, A. (2012). Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010
Adanić, Andrea. "Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010
Adanić, Andrea. "Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010
Adanić, A. (2012). 'Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010
Adanić A. Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010
A. Adanić, "Prikaz mikrobioloških, kemijskih i molekularnih metoda za određivanje zdravstvene ispravnosti hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:833010