Jeličić, A. (2012). Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327
Jeličić, Andro. "Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327
Jeličić, Andro. "Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327
Jeličić, A. (2012). 'Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327
Jeličić A. Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327
A. Jeličić, "Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327