prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:658841

Dragosavljević, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Dragosavljević, J. (2012). Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:658841

Dragosavljević, Jelena. "Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:658841

Dragosavljević, Jelena. "Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:658841

Dragosavljević, J. (2012). 'Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:658841

Dragosavljević J. Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:658841

J. Dragosavljević, "Proizvodnja i primjena autohtonih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalnih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:658841