diplomski rad
ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:934452

Horvat, Sandra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Horvat, S. (2016). ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452

Horvat, Sandra. "ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452

Horvat, Sandra. "ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452

Horvat, S. (2016). 'ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452

Horvat S. ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452

S. Horvat, "ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452