Živković, M. (2017). Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490
Živković, Marijana. "Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490
Živković, Marijana. "Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490
Živković, M. (2017). 'Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490
Živković M. Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490
M. Živković, "Alelopatski utjecaj vodenih ekstrakata lavandina (Lavandula x intermedia)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:900490