Đukić, M. (2017). OPLEMENJIVANJE OZIME PŠENICE NA OTPORNOST NA HRĐU (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722418
Đukić, Martina. "OPLEMENJIVANJE OZIME PŠENICE NA OTPORNOST NA HRĐU." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722418
Đukić, Martina. "OPLEMENJIVANJE OZIME PŠENICE NA OTPORNOST NA HRĐU." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722418
Đukić, M. (2017). 'OPLEMENJIVANJE OZIME PŠENICE NA OTPORNOST NA HRĐU', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722418
Đukić M. OPLEMENJIVANJE OZIME PŠENICE NA OTPORNOST NA HRĐU [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722418
M. Đukić, "OPLEMENJIVANJE OZIME PŠENICE NA OTPORNOST NA HRĐU", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722418