Zlojić, A. M. (2017). Poslovni plan za proizvodnju džemova i želea za dijabetičare (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612538
Zlojić, Ana Marija. "Poslovni plan za proizvodnju džemova i želea za dijabetičare." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612538
Zlojić, Ana Marija. "Poslovni plan za proizvodnju džemova i želea za dijabetičare." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612538
Zlojić, A. M. (2017). 'Poslovni plan za proizvodnju džemova i želea za dijabetičare', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612538
Zlojić AM. Poslovni plan za proizvodnju džemova i želea za dijabetičare [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612538
A. M. Zlojić, "Poslovni plan za proizvodnju džemova i želea za dijabetičare", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612538