završni rad
Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. urn:nbn:hr:151:252416

Malbaša, Vladan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Malbaša, V. (2018). Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416

Malbaša, Vladan. "Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416

Malbaša, Vladan. "Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416

Malbaša, V. (2018). 'Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416

Malbaša V. Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416

V. Malbaša, "Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416