Malbaša, V. (2018). Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416
Malbaša, Vladan. "Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416
Malbaša, Vladan. "Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416
Malbaša, V. (2018). 'Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416
Malbaša V. Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416
V. Malbaša, "Potrebe za škrobom, ADF i NDF vlaknima u hranidbi mliječnih goveda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:252416