Kurilj, M. (2019). Varijabilnost pšenične trave (Triticum) s obzirom na bioraspoloživost cinka - usporedba in vitro metoda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311796
Kurilj, Matej. "Varijabilnost pšenične trave (Triticum) s obzirom na bioraspoloživost cinka - usporedba in vitro metoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311796
Kurilj, Matej. "Varijabilnost pšenične trave (Triticum) s obzirom na bioraspoloživost cinka - usporedba in vitro metoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311796
Kurilj, M. (2019). 'Varijabilnost pšenične trave (Triticum) s obzirom na bioraspoloživost cinka - usporedba in vitro metoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311796
Kurilj M. Varijabilnost pšenične trave (Triticum) s obzirom na bioraspoloživost cinka - usporedba in vitro metoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311796
M. Kurilj, "Varijabilnost pšenične trave (Triticum) s obzirom na bioraspoloživost cinka - usporedba in vitro metoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311796