završni rad
Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:776147

Kos, David
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kos, D. (2019). Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147

Kos, David. "Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147

Kos, David. "Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147

Kos, D. (2019). 'Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147

Kos D. Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147

D. Kos, "Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147