diplomski rad
Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva celera (Apium graveolens L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. urn:nbn:hr:151:853480

Plantić, Patricija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Plantić, P. (2020). Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva celera (Apium graveolens L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:853480

Plantić, Patricija. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva celera (Apium graveolens L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:853480

Plantić, Patricija. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva celera (Apium graveolens L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:853480

Plantić, P. (2020). 'Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva celera (Apium graveolens L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:853480

Plantić P. Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva celera (Apium graveolens L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:853480

P. Plantić, "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva celera (Apium graveolens L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:853480