Zečić, K. (2020). Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera L.) na "Zečić d.o.o." (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168542
Zečić, Karlo. "Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera L.) na "Zečić d.o.o."." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168542
Zečić, Karlo. "Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera L.) na "Zečić d.o.o."." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168542
Zečić, K. (2020). 'Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera L.) na "Zečić d.o.o."', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168542
Zečić K. Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera L.) na "Zečić d.o.o." [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168542
K. Zečić, "Tehnologija proizvodnje šećerne repe (Beta vulgaris var. saccharifera L.) na "Zečić d.o.o."", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:168542